Over ons

VEELZIJDIG

VAST TEAM, FLEXIBEL NETWERK, BIJZONDERE PRESTATIES

BCS is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen diverse zelfstandige ondernemers in de bouwsector. Deze samenwerking heeft geleid tot de oprichting van een veelzijdige bouwonderneming met een breed scala aan expertise, waardoor we onze klanten op een nog betere en efficiƫntere wijze kunnen bedienen.

We verzorgen een breed scala aan werkzaamheden, variƫrend van complete renovaties tot kleinere aanpassingen, zoals het plaatsen van een aanbouw of interne wijzigingen aan de leefruimte. Een aanzienlijk deel van deze werkzaamheden wordt uitgevoerd door ons vaste team, wat resulteert in beperkte overheadkosten en beheersbare uitgaven.

Daarnaast beschikt BCS over een uitgebreid netwerk van diverse bouw-, installatie- en afwerk specialisten die we kunnen inschakelen wanneer dat nodig is. Hierdoor zijn we uiterst flexibel en een aantrekkelijke keuze voor diverse soorten opdrachten.

Wij staan voor klantgerichte, open communicatie en hechten aan het opbouwen van goede relaties met onze klanten. Dit is niet alleen waar onze klanten het meest bij gebaat zijn, maar ook waar wij zelf het meest plezier uit halen. Onze inspanningen zijn gericht op het wegnemen van zorgen bij onze klanten en streven ernaar om verbouwingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

MENSEN

HET TEAM
VAN BCS

BCS Bouw vindt zijn oorsprong bij de eigenaren, die bij de oprichting van het bedrijf hun ondernemingsgeest en uitgebreide expertise bundelden om een nieuwe fase in hun langdurige samenwerking te markeren. Met een gedeelde visie over de werkwijze was de identiteit snel duidelijk. Deze wordt gekenmerkt door de nadruk die wordt gelegd op een grondige voorbereiding en begeleiding van de klant. Wij streven naar eerlijk advies en staan voor open communicatie gedurende het gehele project. Op deze manier trachten we onduidelijkheden en verrassingen tot een minimum te beperken, zodat de samenwerking voor beide partijen aangenaam verloopt. Het succesvol afronden van projecten in goede harmonie is voor ons erg belangrijk en een belangrijke basis van nieuwe aanvragen.

Ons vaste team bezit een brede kennisbasis, waardoor we projecten van uiteenlopende aard kunnen realiseren. We beschikken over diverse disciplines binnen onze vaste bezetting en onderhouden nauwe relaties met architecten door middel van samenwerkingsverbanden met verschillende partijen. Daarnaast hebben we interne expertise op het gebied van constructieve aanpassingen, elektrische installaties en loodgieterswerk. We hebben ruime ervaring in het naadloos aansluiten van bouw- en interieurwerk. Indien gewenst, hebben we ook vaste samenwerkingsverbanden met interieurbouwers om in deze behoefte te voorzien. Bovendien kunnen we ons team snel uitbreiden wanneer dit nodig is.

David Baars

Michiel Gottmer

Dennis Smeman

Gudo Kriger

Close Menu