Over ons

VEELZIJDIG

KLEIN TEAM, GROOT NETWERK, BIJZONDERE PRESTATIES

BCS is een bouwbedrijf voortgekomen uit een langdurige samenwerking van drie eenmansbedrijven. Met het samengaan van deze bedrijven ontstond een bouwbedrijf met een breed pakket aan vaardigheden. Werkzaamheden variëren van het geheel renoveren van een bestaande woning tot het plaatsen van een aanbouw.

Veel werkzaamheden worden binnen het eigen bedrijf uitgevoerd waardoor de communicatie efficiënt en de kosten beheersbaar blijven.

Uiteraard beschikt BCS over voldoende samenwerkingsverbanden met diverse bouw-, installatie- en afbouw partijen om de bezetting uit te breiden wanneer het nodig is. Dit maakt ons flexibel en daardoor een interessante partij voor verschilde soorten opdrachten.

MENSEN

HET TEAM
VAN BCS

Het hart van BCS Bouw wordt gevormd door de drie eigenaren. Hun ingebrachte individuele vaardigheden gecombineerd met een gedeelde ambitie om goede kwaliteit te leveren vormt de solide basis van de onderneming. Na meerdere opdrachten als samenwerkende partijen naar tevredenheid te hebben afgerond werd de stap genomen de handen definitief ineen te slaan om een nog beter product op efficiëntere wijze te kunnen leveren. Een belangrijke reden waarom de samenwerking vanaf het begin goed werkte is een gelijke gestemdheid over de manier van werken met elkaar en met de opdrachtgever. Eer in je werk stellen en een goed product leveren is belangrijk voor ons. Het resultaat is tevreden klanten en plezier in je werk.

David Baars

Michiel Gottmer

Dennis Smeman